CONTACT

CONTACT

titular Cabinet – avocat   HERESCU ELENA LAURA

date de contact:

Telefon: 0722.33.80.81

whatsApp 0722.33.80.81

telegram: 0722.33.80.81
e-mail: avocat.herescu@gmail.com

LOCATIE – Bucuresti, sector 6 , B-dul Iuliu Maniu, nr 52-72 ( Lujerului )

Deoarece este o realitate faptul ca unele persoane nu pot apela la un avocat numai in cursul saptamanii, am decis sa ofer un program de lucru extins partial si in cursul zilelor de sambata.

Mentiune importanta: orice fel de tip de consultanta ( cu exceptia celei de la distanta) se ofera NUMAI in baza unei programari prealabile telefonice ori prin e-mail , in concordanta cu timpul liber al clientului si agenda de lucru a avocatului, evitandu-se astfel situatiile deloc placute de suprapunere a doi sau mai multi clienti la aceeasi ora si totodata asigurandu-se confidentialitatea totala a discutiilor dintre client si avocat, obligatie legala si imperativa de care avocatul trebuie sa tina seama in relatiile sale profesionale.

Programarile prealabile sunt de asemenea, o forma de respect pentru timpul clientului, acesta avand garantia ca va fi primit la ora stabilita, fara nici un minut intarziere.

Odata efectuata , programarea rezerva clientului cel putin o ora de consultanta de aceea , in masura in care, din orice motiv, clientul se razgandeste si nu se mai prezinta la ora stabilita, este rugat sa anunte cu cel putin trei ore inainte, pentru a nu prejudicia activitatea avocatului – telefonic/sms/e-mail.             

Orar de lucru:

Luni-Vineri orele  9,30 – 19,00

Sambata orele  11,30 – 14,30 cu onorariu majorat

Duminica numai în mod excepțional cu un onorariu majorat 100%

Interval orar pentru programari :
Luni – Vineri intre orele 10,30 – 19,30

 

In masura in care apelul nu poate fi preluat, va rugam reveniti mai tarziu.

Avocatul poate fi angajat intr-o consultatie juridica sau se poate afla in sala de judecata.

Se poate oferi consultanta si prin intermediul postei electronice , dupa prezentarea , in detaliu , a spetei ( prin e-mail), stabilirea si achitarea onorariului de catre client in contul Cabinetului.

Analiza cazului se va efectua, in functie de complexitate, in ore/zile lucratoare.

La prezentarea onorariului, se va aduce la cunostinta solicitantului si timpul necesar realizarii lucrarii, luand in calcul si gradul de urgenta al acesteia.

Analiza cazului va cuprinde analiza documentelor, sintetizarea normelor legislative aplicabile in speta, consecintele juridice si modalitatile de rezolvare ale acestuia ( in masura in care acestea exista).

NU SE OFERA CONSULTANTA GRATUITA, nici telefonic nici prin e-mail.