ROMÂNI AFLAȚI ÎN AFARA ROMÂNIEI

 

 

ROMÂNI AFLAȚI ÎN AFARA ROMÂNIEI

E binecunoscut faptul că o problemă de natură juridică aflată sub imperiul legislației române nu este o problemă doar a cetățenilor români aflați în România. Mulți dintre concetățenii noștri trăiesc în afara granițelor țării de origine însă aici își au rădăcinile, nu de puține ori familia și, de multe ori, divergențele juridice. De aceea, aceștia sunt nevoiți să apeleze la avocați aflați pe teritoriul României fie pentru un divorț, fie pentru a-și proteja copiii, fie pentru moșteniri primite de la rudele lor, fie pentru alte incidente cu caracter juridic și supuse legilor române.

Deplasarea în țară pentru a contacta un specialist în domeniul legal este, nu de puține ori, dificilă dacă nu chiar imposibilă. Însă legea nu îi protejează în baza acestui motiv. Cea mai simplă și eficientă modalitate de a primi îndrumări juridice, ca primă etapă, și mai apoi reprezentarea și apărarea drepturilor lor este consultarea și angajarea unui avocat la distanță.

IMG_8985Mă numesc Elena Laura Herescu și sunt avocat definitiv, membru al Baroului București. Am o experiență profesională de mai bine de 18 ani, timp în care am lucrat atât cu persoane fizice cât și cu cele juridice în diverse domenii de drept, oferind suport juridic conform competențelor mele. De-a lungul timpului am fost avocat pentru cetățenii români aflați în țară, cât și pentru cei care au rezidența ori domiciliul în afara țării.

Pentru concetățenii aflați în afara țării, am oferit consultanță  prin intermediul e-mailului cât și telefonic, am fost angajată și  am finalizat cu succes litigii ale celor care, deși departe, au avut suficientă încredere în mine pentru a-și proteja drepturile în fața instanțelor de judecată prin intermediul meu, chiar dacă nu m-au întâlnit, fizic, niciodată.

Fiecare caz, în parte, a fost și este o provocare fiindcă fiecare caz reprezintă, în esență, o viață, soarta acesteia pe plan legal, la un moment dat. O cauză, pentru mine, nu este doar un mod de a-mi exercita profesia ci, în aceeași măsură, un om cu emoții, așteptări, temeri și speranțe.

Relațiile interumane evoluează odată cu tehnologia. Pretențiile evoluează și ele. Mă străduiesc permanent să fiu la înălțimea demnității profesiei mele căci, până la urmă, aceasta este și cea mai mare așteptare a unei persoane care are nevoie de un AVOCAT.

Pentru a vă facilita accesul la informațiile de natură financiară, am creat  pagini speciale pentru românii aflați în străinătate. Vă rog, urmați, în funție de interes, linkurile următoare:

  1. procedura de lucru în forma ” la distanță”.
  2. Consultanța: onorarii și modalitatea de achitare a acestora pentru românii aflați la distanță.
  3. onorarii și modalitatea de achitare a acestora în cazul litigiilor
  4. onorarii și modalitatea de achitare a acestora pentru diverse alte servicii juridice