Procedura de lucru forma la distanță

  1. PROCEDURA DE LUCRU ÎN FORMA ” LA DISTANȚĂ”

După ce, în prealabil, ați consultat pagina ” onorarii” în funcție de categoria de interes și sunteți de acord cu onorariile estimative prezentate ( va sunt prezentate în limitele minim/maxim), va trebui să mă contactați prin e-mail/telefonic în vederea prezentarii în concret a speței dvs. După ce toate datele acesteia vor fi fost făcute cunoscute, veți fi informați asupra onorariului solicitat care va fi cuprins între limitele indicate pe pagina dedicată ” consultanței”.

E bine de știut faptul că, și în cazul în care intenționați să angajați servicii de reprezentare în instanță, acestea vor fi precedate în mod obligatoriu de o consultanță prealabilă.

De ce consultanța prealabilă? Pentru că, în cadrul acesteia, vi se vor oferi informații cu privire la cazul dvs, se vor analiza documente, se vor face aprecieri asupra oportunității inițierii unui proces ( acolo unde este cazul) ori asupra șanselor de contracarare a celor care v-au acționat în judecată.

În funcție de complexitatea acestei consultanțe, se va stabili și onorariul.

A nu se confunda consultanța cu analiza unui dosar aflat deja pe rolul instantei de judecata și pentru care solicitati o a doua opinie ( indiferent de stadiul acestuia – fond, apel, recurs). Această analiză intră într-o categorie specială: ”analiza de caz”

După stabilirea și comunicarea onorariului, va trebui să îl achitați în prealabil printr-una dintre modalitățile următoare și stabilite de comun acord cu avocatul: transfer bancar ( lei/euro), Western Union, MoneyGram.

Totodată vi se va comunica și timpul de lucru ( răspuns) la finalul căruia veți primi informațiile complete în scris, prin intermediul e-mailului.

În măsura în care vor fi necesare mai multe lămuriri, veți primi întrebările tot în scris ori, în măsura în care veți considera că va fi mai comod pentru dvs, telefonic. Adunarea tuturor datelor vor putea crea premiza unui răspuns complet și amplu din partea avocatului, ceea ce este în interesul suprem al dvs.

După parcurgerea etapei de consultanță, în măsura în care este nevoie de inițierea vreunei proceduri litigioase, veți fi înștiințați, dacă doriți continuarea colaborării, asupra onorariului aferent cauzei dvs.

Dvs aveți dreptul să opriți colaborarea cu avocatul imediat după etapa consultanței dacă nu acceptați onorariul pentru instanță. Consultanța oferită nu vă obligă la continuarea colaborării.

Pe tot parcursul colaborării dintre dvs și avocat legătura permanentă se va face prin e-mail și/sau, în orele de program al cabinetului, telefonic. Excepție ( cu privire la orele de comunicare telefonică) o fac colaborările cu cetățenii români aflați în SUA față de care diferențele de fus orar sunt considerabile.

av. Laura Herescu

0722.33.80.81

avocat.herescu@gmail.com